30 Nisan 2010 Cuma

Kewell Gidiyor.

Bizler taraftar olarak çok duygusalız aslında, Kewell bizim için vazgeçilmez olarak görülen biri, bencede öyle gördüğüm biri.

Bakıyoruz Galatasaray'a bu sene yararı olmamış, sezonun tamamında sakat olarak geçirmiş ve onun için Nonda'dan vazgeçilmiş bir oyuncu.

Nonda'nın gitmesiyle takımda ki düşüşü herkes bilmekte.

Birde son zamanlarda çıkan şu "sahte doktor raporları" tuzu biberi olmakta bu işin, uzun lafın kısası Kewell ın bu takıma fayda sağlayamayacağı.

Oynadığı dönemlerde formayı en iyi şekilde ıslattı, hakkını veren nadir futbolculardan biri.

Şimdiki sorunsa "parasal konuda" anlaşılmaması, Kewell gibi birinin artık şunu anlaması gerekir ki, Galatasaray taraftarı senin için her platformda kalmanı istemişken, Nonda'nın gönderilmesinde bile öncülük etmişken, bu son hiç hoş olmadı.

Senin oynamadığın şu kadar süre zarfında, parayı sorun etmek en son tercihin olmasını dilerdim.

Güle Güle Kewell, umarım gittiğin yerden memnun kalırsın.

1 yorum:

drogba dedi ki...

Gs de gördüğüm kewellın müthiş bir oyuncu old asla düşünmüyorum.Formasının hakkını veren nadir oyunculardan biri olduğunu da düşünmüyorum.Bir sol açıktan beklenen çoğu şeyi yapmayan güçsüz pressiz ve defansa yardımla uzaktan yakından alakası olmayan bir oyuncuydu..Zaman zaman gol atması onun kötü oynadığını değiştirmez.Ben gittiğine üzülmüyorum severim ama futbol olarak bakarsak gitmesi çok iyi
Ben kewellın canerin antepde oynadığı bir maçını bile hatırlamıyorum