21 Nisan 2010 Çarşamba

Kimin yattığı belli.

Evet Fenerbahçenin sezon sonlarına doğru yarattığı kaos ortamına bir yenisi daha eklendi, neymiş Galatasaray SK, Bursaspora yatıcakmış...Yok canım daha neler ?

Karşısındakini kendi gibi görmeye alışık bir camianın tabiki böyle düşüncelere saplanması çok normal, bizlerde bunları normal karşılıyoruz fakat gerilen ortamıda hesaba katmaları gerektiğini üstüne basa basa söylüyoruz...

Fazla uzağa gitmeye gerek yok bu yatış hesaplarını yapmak için, Galatasaray bundan önceki senelerde Trabzonspor'u 4-2 yenerek , Fenerbahçenin şampiyon olmasını sağlamıştı...Bu galibiyetle Fenerbahçenin önünü açmamıştı Galatasaray, sadece olması gerekeni, sahada ki mücadelesini vermişti..

Şimdi yine öyle bir dönemden geçiyoruz...

Ve bugün Fenerbahçe basketbol takımının, Galatasaray'ın play-off lara gitmemesi için bugün olanlarıda bu gözler gördü...

Demek ki neymiş, kimin neyin altına ne şartlarda yatacağı hiç belli olmazmış..

İyi yatışlar Fenerbahçe.

5 yorum:

MithrandiR dedi ki...

Şaşırdık mı bu duruma? Tabiki hayır..

Utku Boztepe dedi ki...

Tabi ki şaşırmadık, bu ortamlara hep kendilerini dahil ediyorlar, şuan aday olmasalar şampiyonluğa lafını etmezler...Böyle bir şey.

Unknown dedi ki...

Her zaman ki şeyler..

Bitecektir elbet..

Kayhanoviç dedi ki...

YEnsen bir türlü-yenilsen bir türlü hesabı. Bu insanlar gerizekalımı ki şampiyonlar ligi hesabımızın sürdüğü bir platformda, aslantepenin bu sene sonu hazır olduğu bir zaman diliminde nasıl oluyor da Bursaya yatabiliyoruz? Ne de olsa Fenerli. Aklını skym.

Dalecarnegie dedi ki...

Alışa gelmiş şeyler bunlar.
Ama Galatasaray buna en güzel cevabı bugün verecektir,vermelidir.