25 Nisan 2010 Pazar

Birileri yatış mı dedi ?

Günlerdir Fenerbahçenin yatış politikalarından biriydi aslında bu, herkesi kendileri gibi görmek.

Galatasaraylık duruşunun ne olduğunu bilmeyen avel bir topluluk olan bu geniş kitle, kendi çıkarları doğrultusunda onurunu, gururunu yere sericek kadar asil duruşları vardır.

Haftabaşından beridir Galatasaray'ın Bursa'ya yatacağını kamuoyuna duyurmaya çalışan ama kendilerinin içten içe korktuklarını dışarıya vurmamaya çalışan bir camianın olayıydı bu aslında.

Kendi tribününe ait bütün biletleri alıp, sözde kampanya (!) şeklinde taraftarlarına fiyatı altında dağıtmak pardon satmak eyleminde bulunup olayı yasal boyuta taşınmasınıda sağlamıştır.

Sonuç şudur ki? Galatasaraylılık duruşu maç satmak değildir, bunu birkez daha görmenin gururunu, Galatasaraylı olmanın ONURUNU yaşıyorum.

Ne mutlu GALATASARAYLIYIM diyene.

1 yorum:

uAsiirt dedi ki...

Türkiye'nin sembolü olmus bir takıma sırf korkularından dolayı bok atan,oynanmamıs bir maca 'yatış' diyen ve basketbol takımımızın her türlü zorluklara rağmen ilerlemesini engellemek için ligin son sıralarındaki takımlara gözgöre göre mac veren kansızlar klübü bir kez daha gördülerki aramızdaki fark sadece kırmızı ve lacivert değildir.