26 Nisan 2010 Pazartesi

Şampiyonluk Kimin Umrunda

Sözlerini belki de bir kez daha yazmak gerek bu bestenin; Şampiyonluk kimin umrunda ne iki kupa ne de Avrupa hepsi gelip geçici heves bizim aşkımız Cimbombom'a .. Gerçekten de öyleydi iki kupaya ya da şampiyonluğa endeksli bir sevgi değildi bizimkisi ..

Bunu çok yanlış algılayanlar var fakat .. Bizler o iki kupayı, o şampiyonluğu takımımızın her zaman almasını isteriz. Bunun aksini düşünmek bile saçma. Ama sevgi; arma sevgisi; sarı kırmızı'ya olan sevgi kupaların başarının dışında bir şeydir;onlardan bağımsızdır. Öyle ki o iki kupayı o şampiyonluğu takımımıza layık gören;aşılayan bu karşılıksız arma sevgisidir.

Bizler çok şampiyonluk gördük;çok kupalar gördük .. Hayatı boyunca başka malum takımların taraftarlarının göremeyeceği şeyleri sindire sindire yaşadık ..

Bu sezon için söylenecek çok şey olduğunu düşünmüyorum. Yeni sezon;yeni stat yeni umutlar .. Bu bir bahane değil;bu sezonda çok rahat kupalara şampiyonluğa ulaşırdık .. Kısmet değilmiş fakat.

Bizim şampiyonluklarımız birilerinin ki gibi ağlama sesleriyle;kazma kürek sesleriyle gelmez .. Biz şampiyon olursak '' bastığımız yerlerden ses gelir'' ..


Onun dışında gerçekten şampiyonluk kimin umrunda ? ..

1 yorum:

ugur1905 dedi ki...

hepsi gelip geçici heves,bizim aşkımız cimbomboma !

Harika yazmışsın Atakan Abi eline sağlık.