15 Kasım 2010 Pazartesi

Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen

Şarkının sözlerinde dediği gibi sil baştan yapabilmek gerek bazen .. Yorulmak;üzülmek bu hayatın içinde hep var olacak olgular. Bunlarla yaşamayı öğrenmek gerek. Ama şu bir gerçek ne kadar öğrenirsek öğrenelim bunlarla yaşamayı;inceden bir sitem edeceğiz yorgunluklara;kızgınlıklara;kırgınlıklara ve de üzünütülere. Bunların hepsi çok sevmenin yörüngesinde koğuşlanmış şeyler .. Sitem sevgiden doğar derler ya,öyle bir şey işte bizimkisi .. Sitem de edemeyiz ki biz; o kadar çok severiz işte ..

Neyden mi bahsediyorum ? Hayatının tam ortasında Galatasaray olan; Arma aşığı insanların bugünlerdeki duygularından;iç dünyalarında yaşananlardan bahsediyorum. Evet bir şeyler yolunda gitmiyor. Son Manisa maçındaki yenilgi bizlere o tabloyu belirgin olarak gösterdi. Alınan mağlubiyetlere;kazanılan galibiyetlere göre sevmiyoruz biz Galatasaray'ı. Karşılık bekleyerek bir şeyleri sevecek olsaydık,iş dünyasından bir şeyler seçerdik kendimize ne bileyim daha fazla maddi seçenekleri olan bir şeyler bulur severdik .. Bazen kazanırdık;bazen kaybederdik .. Kaybedince sırt çevirir giderdik;kazanınca şakşakçılık yapardık .. Böyle oluyor di mi normal hayatta ? Böyledir muhtemelen.

Biz farklıyız; birilerinin farklı olması gerekiyor .. Diğerlerinin daha üstünde olması gerekiyor. Onlar bizleriz. Galatasaray sevgisi;karşılıksızca sevmenin bizdeki tarifi .. Ama bir şeyi unutmasınlar. Karşılıksızca sevmek herşeye eyvallah demek değil .. Eyvallah deriz,sineye çekeriz sabrederiz .. Armaya formaya ciddi davranmayanlarda eyvallah dedirtmeyi bir görev biliriz kendimizde .. Onların eyvallahınında sonuna bir nokta konulur geri dönüşü olmaz .. Bu forma kutsaldır; Galatasaray armasıda kutsaldır herkese nasip olmaz ..

Şimdi bir sil baştan yapma zamanı .. Bizlerin eğer ki varsa bir hatası Galatasaray taraftarı olarak,o hatayı düzeltiriz. Peki Galatasaray Spor Kulubünün Yönetimi, Galatasaray Futbol Takımının formasını giyen futbolcular sizlerde buna hazırmısınız ? Galatasaray'ın kişisel egoları tatmin etme yeri olmadığını,şahsi çıkarlarınızı kulübün başarıları ve menfaatlerinin önüne koyamayacağınızı hatırladınız mı ?

Galatasaray köklü bir kulüp. Türkiye'nin tartışılmaz en büyük kulubü. Bizler Galatasaray'ı karşılıksızca sevmenin peşindeyiz bu sebepten dolayı da heryerdeyiz. Sizler ise bu kulüp için bir şeyler yapma fırsatına ulaşmışi saygı kazanmış bireylersiniz. Peki samimiyetinizden ödün verirseniz sizleri durduracak en büyük gücün taraftar olduğunu hatırlayamadınız mı beyler ? Yanlış hesap Bağdat'dan döner .. Bunu asla unutmayın. 2000 yılının Mayıs ayında delicesine sevinme duygusunu yaşamış olan bizler;2010 Kasım'ında üzülmenin de doruklarına ulaşırız .. İki duyguyda tüm gerçekçiliğiyle yaşarız. Ama sizler Galatasaray'ı göz göre göre sportif anlamda başarısızlığa itemezsiniz. Buna hiçbirinizin hakkı yok .. İsim vermek sorunun temelini görmeyi engeller. İsme gerek yok. Herkes şapkasını önüne alıp düşünsün ..



Unutmayın; Biz burdayız,yine varız. Biz GALATASARAY'LIYIZ !

Hiç yorum yok: