28 Kasım 2010 Pazar

Galatasaraylılık Ruhu ?

Bir yerlere mi sakladınız onu ? Bulamamanız bu yüzden mi bilmiyoruz .. Ama bildiğimiz tek bir şey varsa profesyonelliğin ilkelerinde aldığın paranın hakkını vermeye çalışırsın. Bazılarınız için Amatör Ruh,bizim için Galatasaraylılık ruhu, armanın,formanın hakkını verebilmek .. Bunları unuttuğunuz bir gerçek beyler .. Ama profesyonelsiniz ya sizler ? Bu mu profesyonellik ? Sahada yoksunuz,varsınızda bizler mi göremiyoruz ? Biz fedakarlık yapıyoruz,çok seviyoruz .. Sizlere bunları anlatsak,anlamazsınız bizi ... Anlarmış gibi yaparsanız veya bir iki kişi anlar gerisi duygusal yaptığımızı düşünür .. Di mi ? Böyle olur .. Bunu hepimiz biliyoruz.

Haklısınız biz duygusal düşünüyoruz,taraf olduğumuz için .. Hep galip gelemezseniz,sizleri galibiyet için sevmiyoruz inanın böyle bi düşüncemiz yok .. İnanın öyle körü körüne saplantılarımız yok .. Körü körüne olan kendimize kattığımız Galatasaraylılık Ruhu'dur sadece ..

Herhalde bu hayatta bir şeyleri çok sevmek, sonuçlarında çok üzülmek, çok sitem etmek, çok kahrolmak olarak ortaya çıkıyor. Olsun,bildiğimiz en iyi şey Galatasaray'ı çok sevebilmek .. Bugün herhalde Ali Sami Yen'deki son derbi olduğunu 11 tane amatör lig futbolcusuna anlatsaydık En azından mücadelelerini alkışlardık sahada .. Profesyonel olan sizlerin,bizleri kahrettiği gibi kahretmezlerdi ..

Armanın peşindeyiz .. Fakat siz neyin peşindesiniz ? Galatasaraylılık Ruhunun peşinde değilsiniz .. Bu gidişin sonu da hiç ama hiç hayra alamet değil. Unutmayın herkes gider, BİZ KALIRIZ !

Hiç yorum yok: