24 Ağustos 2010 Salı

Eski popülüterliğini yitirmek…Erman Toroğlu

Almış son zamanlarda başını gidiyor, bir rant mevzusu…Herkesin dilinden düşüremediği cümle bu sanırım RANT ?

Ne rantmış arkadaş bu, biz nelerin içinde yüzüyormuşuzda haberimiz yokmuş ? Bu kadar büyük rant varsa bizim tribünde, biz niye hala borçlarla boğuşuyoruz ? Erman Toroğlu sana ultrAslan olarak dedik ki ? BİLDİKLERİNİ AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN diye…Açıklamalarını göremiyoruz fazla.

 

Sana küfür edildiğinde, hemen televizyonlara çıkıp “Beşiktaş taraftarı bana küfür etti”, “Galatasaray taraftarı bana küfür etti”, “Fenerbahçe taraftarı bana küfür etti” demeyi biliyorsun, kendine küfür ettirmeyi görev mi belledin anlamıyoruz ki ?

Galatasaray taraftarının tek oluşumu ultrAslan’dır  ve kurulduğundan beridir de bu böyledir, hiç bir zaman tribünlerimizde 2. bir grup türememiştir ve buna asla izin verilmeyecektir. Bu yüzdendir ki tribünde olabilecek herşeyin tek sorumlusu ultrAslan olarak gözükmektedir… Galatasaray menfaatlerini herşeyin üstünde gören bizlerin, sizin gibi gündemden düşerken tutunacak tek dal olarak görülmemiz her ne kadar canımızı sıksada, asılsız olan bu varsayımlarınızı anca TV başında hiçbirşeyden haberdar olmayan insanlara yaparsınız, onları kandırırsınız.

Galatasaray taraftarı hiç bir zaman kimsenin adamı olmamıştır, Adnan Polat döneminde de bu geçerlidir, bundan sonra gelicek başkanlarımız içinde geçerlidir…Hepsi bizlerin başının tacıdır ama Galatasaray eğer zarar görmeye başlarsa bu taraftar onlarında önüne geçmeyi bilir, baskılarıyla gereken mesajı iletir.

Herkes eleştiresini biliyor fakat şunu düşünemiyor mu ? Adnan Sezgin kim ? Adnan Polat’ın sağkolu dimi, peki biz Adnan Sezgin’i protesto ederken kimi protesto ediyoruz ? Onun başında ki insanı yani bu kim  ? ADNAN POLAT ? Yani onun yönetiminden ki birinin yönetimini beğenmiyoruz ki gerekeni yapıyoruz.

Biraz akıl yürütmekte fayda var, herşeyi biliyorum havasına kapılmanın anlamı yok…

Bizlere her daim ulaşabilirsiniz, zor değil…Her zaman karşınıza çıkarız, sıkıntılarınızı o koltuklarda oturup, yalanlarınızı millete atmayınız, gerekirse canlı yayına bağlayınız neler biliyorsanız açıklayınız…

BOL KESEDEN ATMAK KOLAYDIR ASLI ASTARI OLMAYAN OLAYLARI

BİZLER SİZİNDE KARŞINIZDAYIZ.

Saygılar

1 yorum:

arnawut dedi ki...

Tabi tabi reyting için önce LigTvye salladı durdu. şimdi bize sallamaya başladı haysiyetsiz...