23 Ağustos 2010 Pazartesi

Adnan Sezgin istifa derken…

Evet uzun bir süredir hepimizin dilinde vardır bu sözler, belli etmesekte kimseye haykırmak istediğimiz bir cümle…ADNAN SEZGİN İSTİFA…

Bunu demek için beklenen onca güne değdiği mi derseniz ? evet değdi…O gün bugündü işte, Galatasaray’ımın kurtuluş günü bu mağlubiyetti, Adnan Sezgin’in transfer politikasını çözmeye çalışaduralım, lig başlamış, UEFA’da bir üst tura çıkmak için evinde 5.sınıf bir takıma 2-0 yenik düştüğün durumdan kadro eksikliğinden 2-2 zor getiriyorsun ve hala utanmadan Galatasaray Spor Kulübün’de Futbol şube sorumlusu oluyorsun.

Galatasaray camiasını bu denli rezil etmeye, Galatasaray taraftarını bu derece küçük düşürmeye ne senin nede diğerlerinin hiç bir zaman hakkı olmamıştır, olamazda…

Galatasaray taraftarı belki bilmezsin ama FEDAKARDIR ! hiç bir zaman takımını YANLIZ BIRAKMAZ, hiç bir zaman futbolcusunu DÖVMEZ !…Ama sen öyle bir duruma getirdin ki bu taraftarı, artık bu taraftar neyin ne olduğunu bilemeyecek duruma düştü.

Haldun Üstünel bu kulüpten giderken hiç bir açıklama yapmadı, bu GALATASARAYLILIK duruşudur, bu ONURLU bir davranıştır.Sessizce sindirilerek gitti bu kulüpten…Galatasaray taraftarının en has adamıydı. Bizler tribünde nasıl isek, oda bizlerle birlikte yönetimin içindeydi…Taraftarın sadece yönetici haliydi o…Ama  Adnan Sezgin onunda başını yedi.

Niye herkes Haldun Üstünel diye bağırırken tribünde susturuluyor biliyormusun peki Adnan Sezgin ? Tabi nereden bileceksin, sebebi şu, bu taraftara kimse laf atmasın, Haldun Üstünel’in adamları bilerek bağırıtıyor diye kamuoyunu yalanlarla kandırmasın diye susturuluyor, yani sizler bunu reklam aracı yapmayın diye Galatasaray taraftarı temkinli davranıyor.

Biz içimizden birisi dediğimiz insanı sizler yerken, bizler Galatasaray menfaatleri için çabaladık durduk, sizler transfer yollarında taraftara hergün yüzlerce isim taşırken bizler yollarda peşine düştük bu armanın…mesafe farketmeksizin…Karşılığı bu olmamalı, bu değil.

 

Son olarak diyorum ki, yürekten…haykırarak…

İSTİFA İSTİFA ADNAN SEZGİN İSTİFA.

Hiç yorum yok: