22 Ağustos 2010 Pazar

Arman İçin Forman İçin ..

Bir şeyler yolunda gitmiyor gibi sanki Galatasarayımızda .. Bir huzursuzluk var camianın bütününde .. Transferler konusunda söylenenler ve beklentiler arasında bir dengesizlik var. Bunun öncesinde ki Haldun Üstünel istifasının izleri var sanki hala heryerde. Adnan Sezgin'e karşı bir güvensizlik var; Cana ve Pino transferleri büyük bir kesimi tatmin etmedi. Yerli transferlerin performansı ise şu an için henüz yeterli değil. İlerleyen zamanlarda neler olur bunu hep birlikte görücez. Umudumuz bu sorunların halledilmesi yönünde ama enine boyuna incelersek bazı şeyleri asıl sorun biraz daha farklı gibi geliyor ..

Geçen sezona dönecek olursak inanılmaz bi hava yakalanmıştı. Devre arasında yapılan transferler bir çok takımın sezon öncesi bile zorla yaptığı transferlere eş değerdi .. Herkes Galatasaray'ı konuşuyordu .. Seçimlerden galip çıkan bir Adnan Polat ve sonrasında pekte akıl almaz şekilde gerileyen bir Galatasaray izledik Türkcell Süper Ligde. Fırtına gibi başlayan Galatasaray bunu sürdürememişti. Frank Rijkaard'tan beklentiler ve umutlar hala sürüyordu ama çatlak seslerde yok değildi. Hedefler ve yeni umutlar önümüzdeki sezona bırakılmıştı. Haldun Üstünel istifası herkesi şaşırtmıştı. Kulübün içinde çok farklı hesaplaşmalar mı vardı ? Herkesin kafası karışıktı açıkçası .. Galatasaray'da bir şeyler yolunda gitmiyordu. Adnan Sezgin ismi hoşnutsuzlukları artırdı. Ama genede Galatasaray'dan büyük beklentiler vardı. Yapılan transferler yeterlilik açısından tartışmaya açıktı. 5 yabancı sözü biraz askıda kalmıştı .. Ne olup biteceği hala belirsizlik çemberi içindeydi.

Yapılan hazırlık maçlarında rakipler Galatasaray isminin çok çok altındaydı .. Burda alınan skorların aldatıcılık ihtimali çok yüksekti. Nitekim Fenerbahçe ile yapılan hazırlık maçında şanssızlıkların yakamızı bırakmaması ve alınan yenilgi pek hoş olmadı. Genede eyvallah denilebilirdi buna da .. Ofk maçında Samiyen'de alınan beraberlik takımda eksikliklerin olduğunu bağırıyordu. Daha doğrusu bir konsantrasyon eksikliği vardı .. 2-0 dan 2-2 ye gelen bir maçı açıklamanın başka bir yolu yok çünkü .. Ofk deplasmanında galibiyet biraz rahatlatmıştı taraftarı .. Fakat Sivas deplasmanındaki yenilgi lige kötü bir başlangıç yapılmıştı .. En son oynanan Karpaty Lviv maçıda tuz biber olmuştu herşeye .. Bu yukarıdaki sıkıntılardan öte asıl tepki ruhsuzluğaydı .. Sahadaki 11 Aslanın bir çoğu Galatasaray formasının hakkını vermiyordu .. Yoksa yenilgiler;beraberlikler .. Taraftarın tepkisi asla bunlara değildi .. Ama canını dişine takmamak;disiplinsiz görüntüde olmak .. Bunlar canımızı acıtıyordu .. Ve şimdi Bursa Spor maçı geldi çattı .. Lütfen;gelin Bursa Spor'u Samiyen Cehenneminde paramparça edin .. Ve hep bu çizgide devam edin ..


Arman İçin Forman İçin ...


Bizim İçin ..

Hiç yorum yok: