5 Mayıs 2010 Çarşamba

Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray

Kupalara layıksın sen Şanlı Galatasaray .. Kupa almak bir takımın en güzel;en sevinçli çoşkulu zamanıdır. Gelinebilecek en üst noktadır. Taraftarıyla bütünleşen takımlar aslında bunu daha rahat başarabilir. Kupa takımı olabilmek gerçekten bütün camianın bütün taraftarın kenetlenmesinin ürünüdür.

Galatasarayımızın aldığı sayısız kupalar var müzemizde. Bir kupayı arayıp bulmak müzeyi gezenler için bazen saatler alabiliyor. Sıkıntılı noktası da bu olsa gerek. Biraz zahmet etttiriyoruz ziyaretçileri belkide. :) Hoş ve tatlı bir sıkıntı ama bu herkesin ulaşamayacağı bir nokta. Şöyle bi göz atarsak geçmişe aldığımız o kadar çok kupa var ki .. Birilerinin 27 yıldır alamadığı; renkli televizyonlardan bir kere bile göremediği; taraftarlarının vasiyetlerine eklettiği TÜRKİYE KUPASINI EN FAZLA KAZANAN TAKIM (14 KEZ) ; UEFA KUPASINI ALAN İLK VE TEK TÜRK TAKIMI; SÜPER KUPAYI ALAN İLK VE TÜRK TAKIMI .. CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASINI EN FAZLA KAZANAN TAKIM (10 KEZ) .. Bunlar size bi şey ifade etmiyorsa eğer emin olun bu kadar kupanın ağırlığındandır.

İlkler ve enleri;başarı hikayelerini kendine misyon edinmiş bir Galatasaray ile 27 yıl kupa yüzü görememek arasında çok büyük bir çizgi var. 1984 Doğumlu birinin 26 yıldır Türkiye Kupasına hasret kalması. 1994 doğumlu bir çocuğun 7 yaşında Uefa kupasını görmesi gibi ... Başarı kriterlerini ne kadar aşağı çekerseniz çekin. Bizim çıtamız hep yukarılarda olacaktır. Öyle ya 27 yıl uzun bi süre .. Belki renkli televizyonlar bile teknolojinin değişim hızına yenik düşer. Ondada göremessiniz.



KUPALARA LAYIKSIN SEN ŞANLI GALATASARAY ...




Hiç yorum yok: