18 Kasım 2011 Cuma

Deplasmanıma Dokunma !

Kendi açıklarının farkında olan yasakları başkalarının üstlerine koyarlar. Koyarlar ki etki tepki fragmanında film başka yerlere kaysın. Kendi açıkları olabildiğince belli olmasın. TFF ve Yayıncı Kuruluş ! Bu sene boka sardıklarının fazlasıyla farkında. Kaş yaparken göz çıkarttılar. Ve sonunda gözlerini taraftarın deplasmanına diktiler ! Ne oldu yahu yıllardır bizler deplasmana giderken bu sene gitmeyince bu şike davaları çözülecek mi ? Ya da bu kadar şeyin sorumlusu deplasmana giden taraftar mı ? Biletini alıp sevdasını rakip tribünde haykıranlar ! Hey sizler ! Şike yaptınız ! Yaptınız ve ceza olarak deplasman tribünü artık size yasak !

Bu sene Türkiye'de Futbol beyin ölümünü yaşıyor. Beyini olmadığı için düşünemeyenlerin yönettiği bir futbolun idaresi ancak bu kadar oluyor. Sene içerisinde lisanslı ürün alan kombine alan taraftarın en doğal hakkı deplasmana gitmektir ! Ezeli rakibinin evindeki maçta deplasman seyircisi olmak bu işin güzel yanıdır ... Ama 4 Büyük Kulubün yönetimi kendi taraftarlarının bu hakkını sormadan etmeden ellerinden almıştır. Göz göre göre taraftarın en doğal hakkı gasp edilmiştir. Bu temel hak ve özgürlüklerin  hukuki olmayan bir biçimde bireyin elinden alınmasıyla eş değerdir. Taraftarı öcü gözüyle göstermek gündemde eksen kayması yaratmak adına yapılmış bir haksızlıktır.

Öyle ya bu sayede Digitürk daha çok para kazanacak ! o kitle televizyonlara yönelecek ve zarar bir parça da olsa azaltılacak ..  Bunlar Türk Futbolunun bir adım daha gerilemesinden başka bir şey değildir.

Yasaklar çiğnenmek içindir Hele ki kitle psikolojisinin had safada olduğu tribün mantalitesinde ... Deplasman hakkı yasaklanan kitlelerin tepkisi bu saatten sonra sizlerle.

#deplasmanimadokunma

Hiç yorum yok: