7 Şubat 2011 Pazartesi

EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BUGÜN DE GALATASARAY !

İnanmak ve inandığın değerleri hissederek nefes almaktır Galatasaraylılık .. Farklıdır,çok farklıdır Galatasaraylı olmak. En büyük zaferleri sen yaşarsın,en yenilmez takımları tabiri caizse madara edersin .. Bunları yaparken her alanda Galatasaray'la gurur duyarsın .. Formanı,atkını,montunu öyle gururla giyersin ki günlük hayatta .. Ben Galatasaray'lıyım demek bir değer olgusudur gurur duyabileceğin ..

Bunlarla özdeşlemiş bir taraftar kitlemiz var .. Hani kara bulutlar bazen öylesine çöker ki üstümüze .. Bir yudum güneş bulamayacak kadar,bir soluk nefese hasret kalacak kadar bunalırız .. Öyle günler de aslında Güneşin sarısına,kanımızın son damlasına kadar olan kırmıyızı ekleriz .. Bunu kimse göremez.

İşte öylesine zamanlardan geçiyoruz bu aralar. Galatasaray kümeye diyebilmek için kıçlarını yırtanlar bile var .. Gökten kemik yağar belki,bağırmaya devam edin .. Ama unutmayın Galatasaray taraftarı biraz '' delidir'' .. Rekor kırmak,bizler için adımız soyadımız gibi kolayca söylenir,kolayca yapılır ..

315 metre mi ? Yok ... Daha neler ?

Yaptık yaptık .. Güzel de oldu ..


Güzel günler Galatasaray için .. Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır ..


Teşekkürler ultrAslan !



106 Senelik muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıların müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan Türk sporunda ilk ve teklerin takımı varolduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı ülkesinin medarı iftiharı UEFA ve Süper Kupa sahibi dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan'nın gururu 1481'den beri kültürün simgesi 1905'den beri sporun beşiği anlı şanlı GALATASARAY!



EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BUGÜN DE GALATASARAY !



Hiç yorum yok: