19 Haziran 2010 Cumartesi

Vatan Sağolsun

Belkide bugün oynanan Dünya kupası maçları;Galatasaray veya tribüne ait herhangi bir konuyla ilgili olarak yazılacak bir çok şey bulabilirdik. Ama gündem gerçekten hepimizi ilgilendiren bir konuyla meşgulken,bunları yazmak biraz abes olacaktır.

Bugün; Hakkari Şemdinli'de terör örgütünün yaptığı hain saldırı sonucunda 10 askerimiz şehit olmuştur. Bu hain saldırı başta şehit ailelerini ve onlar kadar halkımızıda derin bir üzüntüye boğmuştur.

Bu hain saldırıların en kısa zamanda son bulmasını ve Türkiye Cumhuriyeti sınırıları içerisinde bu tip terör olaylarının olmaması en büyük temennimizdir.

Unutulmamlıdır ki bu toplumun her bir ferdi çok değerlidir,vatanları için görev yapan askerlerimiz gerekli hallerde zaten canların seve seve feda etmeye hazırdır lakin bu denli haince yapılan saldırlarla can vermeleri asla ve asla kabul edilemez.

Vatanları uğruna can veren askerlerimize; Cenab-ı haktan rahmet; ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun.


Vatan mutlaka selamet bulacak, millet mutlaka mutlu olacaktır. Çünkü kendi selametini, kendi saadetini memleketin ve milletin saadeti ve selameti için feda edebilen vatan evlatları çoktur.

M. Kemal Atatürk



Hiç yorum yok: